Gå til hovedindhold

Skanderborg

Velkommen til Børns Voksenvenner i Skanderborg

Vi etablerer værdifulde voksenvenskaber og familievenskaber. Og hvad er forskellen?

Et voksenvenskab er mellem et barn i skolealderen (typisk med et spinkelt voksennetværk), som godt kunne tænke sig en ekstra voksen at dele et par timer med nogle gange om måneden, og en engageret og livsglad voksen, som vil dele tid, overskud og energi med et barn.

Et familievenskab er mellem en familie (typisk med mindst ét barn under skolealderen)  og en voksen med lyst til at være en ekstra voksen for en hel familie (som både kan være en eneforælder og et forældrepar). Typisk får familievennen en rolle som 'reservebedste' og deler små og store oplevelser med familien.

Vi søger både mandlige og kvindelige voksenvenner samt børn og familier, som kunne tænke sig et venskab. 

Læs mere om at blive voksenven her.

Læs mere om at få en voksenven her.

Vi søger også frivillige til vores foreningsarbejde.

Læs om os her eller kontakt formand Bodil Hvelplund på telefon 93 87 87 70 eller skanderborg@voksenven.dk for spørgsmål eller en uforpligtende snak

Hvem er Børns Voksenvenner?

Børns Voksenvenners vision er at gøre en positiv langvarig forskel for børn og unge med spinkle voksennetværk. Vi skaber betydningsfulde venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med tid og lyst til at gøre en forskel for et barn.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag til torsdag:
Kl. 10.00 - 16.00

Fredag:
Kl. 10.00 - 15.00